Tuk-Tuk in Parijs

In de lichtstad heb je meerdere opties om door de stad te reizen. Een relatief nieuwe en opmerkelijke manier om te reizen tijdens je stedenreis in Parijs is om dit te doen in een tuk-tuk taxi. Het vervoersmiddel, dat in Zuid-Oost AziĆ« veelvuldig gebruikt wordt, kan tegenwoordig gratis in de Franse hoofdstad gebruikt worden door locals en toeristen. Een zakenman bracht liefst 20 tuk-tuk taxi’s naar Parijs die je naar elke spot in de stad brengen. Je kunt de gehele week gebruik maken van deze service.

Het is nog te vroeg om te bepalen of deze tuk-tuk’s een succes zijn, aangezien deze taxi’s pas kort rondrijden. Desondanks is het bij je stedenreis in Parijs zeker het proberen waard, voor de prijs hoef je het niet te laten.

De vervoersmiddelen zijn allen voorzien van advertenties, zo kan het bedrijf toch omzet genereren zonder de reizigers te laten betalen. Gedurende de reis zal de chauffeur regelmatig drankjes en snacks aanbieden, hier hoef je uiteraard niet op in te gaan. Wil je tijdens je stedenreis Parijs op een originele manier de stad ontdekken, dan zijn de nieuwe tuk-tuk taxi’s zeker de moeite waard.