Naar Parijs met de bus: zorgeloos en goedkoop

Verreweg de meeste stedentrippers die naar Parijs gaan doen dit met de trein. Geen vreemde keuze, het is immers niet heel duur en je zit in een mum van tijd in het centrum Parijs. Toch is er een heel aardig alternatief: een busreis.

Van Nood Reizen is één van de bekendste busmaatschappijen in Nederland. De busreismaatschappij biedt verschillende reizen aan door heel Europa. Tot en met de zomervakantie van 2013 zijn busreizen naar Parijs zelfs in de aanbieding. De goedkoopste optie is al beschikbaar vanaf € 99 per persoon! Dat is een driedaagse stedentrip in Parijs inclusief overnachtingen in een middenklasse hotel. Nieuwsgierig? Klik dan hier.


Comfortabel met de bus naar Parijs

Bij de busreizen van Van Nood Reizen word je niet volledig aan je lot overgelaten (als je dat wel wil, kan dat natuurlijk ook!). Bij de busreizen zit namelijk erg veel inbegrepen. Zo ben je bijvoorbeeld verzekerd van overnachtingen in een uitstekend hotel in Parijs. En omdat de reis vanaf Nederland naar Parijs gemaakt is in een touringcar kun je je gedurende de dagen in Parijs rond laten rijden in de touringcar! Zo start de genoemde busmaatschappij vaak met een stadstour op de eerste dag in de Franse hoofdstad.

Een ander groot voordeel van de busreizen is dat je gedurende de hele stedentrip in Parijs de beschikking hebt over een ervaren gids. Deze gids kent Parijs op zijn of haar duimpje en kan je wijzen op zowel de bekende als de minder bekende bezienswaardigheden.

Bij busreizen zoals die van Van Nood wordt er vooraf een programma opgesteld. Dit programma is volledig optioneel, maar wellicht erg interessant voor de reiziger die niet teveel aan z’n hoofd wil hebben. Tijdens de stedentrip zal de gids – indien je daarvoor kiest – je de stad laten leren kennen waarbij de touringcar als vervoersmiddel wordt gebruikt. Lekker achterover leunen dus en afwachten wat je te wachten staat. Van Nood Reizen verdeelt alle bezienswaardigheden mooi over de verschillende reisdagen, waardoor geen enkele dag verveelt en je het maximale uit de stedentrip kunt halen.

Al met al is een busreis een erg aangename manier om Parijs te verkennen. Van Nood Reizen is een ervaren busreismaatschappij die voor relatief lage prijzen mooie reizen aanbiedt. Is de interesse gewekt? Bekijk dan eens het hele aanbod op de website van Van Nood.